Nieuws

Vandaag (12 april) is het nog precies 50 dagen tot de start van de 8e Almere Regatta.Met de start van veel zomeravondwedstrijden is het wedstrijdseizoen begonnen, dus komt ook de AR in beeld op 2 en 3 juni. We bieden zoals men van ons gewend is, professioneel georganiseerde wedstrijden. Met Up/Down en Langebaan wedstrijden. En op de wal op de zaterdag een happy hour, een "all you can eat" maaltijd en een feest met live muziek.

Inschrijven dus!!

In samenwerking met Jansma Jachting en de Bavaria Zeilclub Nederland zal tijdens de Almere Regatta gestreden worden om de Jansma Bavaria Bokaal. Een nieuw initiatief voortkomend uit de prima samenwerking tussen de organisatie van de Almere Regatta en Jansma Jachting, de importeur van Bavaria Jachten.

De FF-65 heeft de Almere Regatta 2018 opgenomen in haar jaarlijkse programma meetellend voor de jaarprijs. De verwachting is dat er zeker 7 boten aan de start zullen verschijnen. Zeker gegeven het feit dat er rondom het Gooimeer al minimaal 5-6 FF-65 boten hun vaste ligplaats hebben. Meer informatie over deze klasse vind je op http://ff65.nl

 Wedstrijdbanen

We gaan het format iets aanpassen. Belangrijkste wijziging is het feit dat we een Up/Down baan en een Langebaan gaan varen.

Hoewel het inderdaad nog even duurt, gaan we weer beginnen met de voorbereidingen van de 8e editie van de Almere Regatta. Binnenkort ontvangen alle bij ons bekende geinteresseerden een Nieuwbrief met de laatste nieuwtjes. De website is geactualiseerd en vanaf 1 februari kan er worden ingeschreven.

Tweets

Onze sponsoren

Logo Marina Muiderzand Logo Gemeente Almere Logo X-Yachts Logo Northsailskniest kleinLogo 12bft Logo FlevomareLogo Jansma JachtLogo Steel Creek

Contact

 • Organisatie
  WSV Flevomare
  Henk Kuiper
  Postadres: Spijk 1, 6701 DT Wageningen, Tel: 06-20376509
  Bezoekadres: Marinaweg 4, Almere (Marina Muiderzand)
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Volg ons
 • Meer Tweets
  gedurende het evenement
  op onze nieuwspagina