Nieuws

We hebben de eerste sets foto's op de site geplaatst. Je vindt ze onder de Tab FOTO's/VIDEO's.

Wil je foto's nabestellen neem dan contact op met de organisatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De uitslagen van de de 7e Almere Regatta staan HIER.

De indeling van de ligplaatsen voor de (meeste) boten is bekend. Dit geldt zowel voor deelnemende boten als begeleidingsschepen. Je vindt de indeling onder HIER en onder RACE DOCS.

Voor deelnemers en vrijliigers

De deelnemers ontvangen uiterlijk woensdag een via de mail een laatste update over ligplaatsen, melden en wat andere zaken.

Vanwege wat nieuwe aanmelingen (en afzeggingen) bij onze vrijwilligers, is er een nieuwe indeling gemaakt. Je vindt deze op de website onder Race Doc's

15 mei 2017 - Aanstaande zaterdag en zondag 20 en 21 mei wordt door Zeilvereniging Flevomare vanuit Marina Muiderzand de Almere Regatta georganiseerd. Met meer dan 60 deelnemers verdeeld over diverse klassen belooft dit weer een mooi evenement te worden.

De Noordzee Club heeft op basis van de inschrijvingen een scratchsheet gepubliceerd van de ORC klassen. Je vindt ze hieronder.

Tweets

Onze sponsoren

Logo Marina Muiderzand Logo Gemeente Almere Logo X-Yachts Logo Northsailskniest kleinLogo 12bft Logo FlevomareLogo Jansma JachtLogo Steel Creek

Contact

 • Organisatie
  WSV Flevomare
  Henk Kuiper
  Postadres: Spijk 1, 6701 DT Wageningen, Tel: 06-20376509
  Bezoekadres: Marinaweg 4, Almere (Marina Muiderzand)
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Volg ons
 • Meer Tweets
  gedurende het evenement
  op onze nieuwspagina