X-YACHTS CUP HOLLAND

Ook dit jaar weer een X-Yachts Holland Cup. In samenwerking met X-Yachts Holland en X-Club Nederland wordt dit jaar wederom de X-Yachts Holland Cup georganiseerd.
Net zoals vorig jaar is er één startgroep voor alle X-Yachts, je mag zelf kiezen of je met spinnaker/gennaker vaart of niet, de ratings zullen hierop aangepast worden. Wij zullen zorgen voor een dynamische baan voor alle schepen zonder overlast van fonteinkruid. De gemeten X-Yachts kunnen zich ook inschrijven in de betreffende ORC-klassen. Na de inmiddels befaamde steigerborrel zullen wij aansluiten bij de BBQ van de Almere Regatta.

SW-KLASSE

Op verzoek van een aantal schippers uit Marina Muiderzand is een aantal jaren geleden de SW-klasse toegevoegd aan het programma. Deze SW-klasse vereist geen meetbrief en iedere boot kan daarin meedoen.

De SW-klasse krijgt zowel op zaterdag als op zondag een eigen starttijd en vaart de (midden-) langebaanwedstrijden. Het is ook mogelijk voor één dag in te schrijven.

Deelname in de SW-klasse is ook een prima alternatief wanner je te weinig bemanning hebt om mee te varen in op de Up/Down baan.

Onze sponsoren

Logo Marina Muiderzand Logo Gemeente Almere Logo X-Yachts
Logo Northsails kniest klein Logo Flevomare
logo HH  

Contact

 • Organisatie
  WSV Flevomare
  Henk Kuiper
  Postadres: Spijk 1, 6701 DT Wageningen, Tel: 06-20376509
  Bezoekadres: IJmeerdijk 4, 1361 AA Almere (Marina Muiderzand)
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Volg ons
 • Meer Tweets
  gedurende het evenement op onze nieuwspagina