Gemeente Almere / Almere City Marketing

Gemeente Almere logo

Almere is een jonge stad met een korte, maar zeer bijzondere geschiedenis. Een stad in het water met een kustlijn van 42 kilometer, prachtige natuur, indrukwekkende architectuur en vooral veel gezellige evenementen. Combineer een heerlijk dagje fietsen langs het indrukwekkende natuurgebied de Oostvaardersplassen en de moderne architectuur in het centrum met een terrasje in de zon en je hebt hét recept voor een perfect dagje uit!
VVV Almere en "Het kan in Almere"

Marina Muiderzand

Marina Muiderzand

Marina Muiderzand is de perfecte jachthaven voor de actieve watersporter, gelegen in Almere aan het prachtige IJmeer. Vanuit de jachthaven kunt u letterlijk alle kanten op: Het IJmeer, Markermeer en de Randmeren

www.marinamuiderzand.nl

X-Yachts

x-yachts

X-Yachts Holland is al ruim 30 jaar actief om dit fantastische Deense product te promoten.

Met veel plezier hebben wij al honderden X-Yachts afgeleverd aan trotse eigenaren. Vanzelfsprekend in Nederland, maar ook in onder andere de Middellandse Zee zijn wij goed bekend.

Onze eigen ervaringen opgedaan tijdens wedstrijden en toertochten komen ten goede aan de schepen die wij leveren aan onze X-Yachts klanten. Iedere X-Yachts wordt in overleg met de klant uitgerust voor maximaal plezier.

Wij zijn gevestigd in Marina Muiderzand in Almere, waar wij alle service faciliteiten voor handen hebben, zoals:
- Winterstalling
- Verkoopruimte voor occasions
- Technische assistentie
- Schoonmaakwerkzaamheden

Hiernaast beschikken wij over een uitgebreid (buitenlands) netwerk en een mobiele service.

Elke zeilenthousiast is welkom om bij ons langs te komen voor een uitgebreide uitleg over onze X-Yachts, of u nu sportief wilt varen of comfortabel wilt toeren.

www.x-yachts.nl

Jansma Jacht

Logo Jansma Jacht

Bavaria Zeiljachten

Jansma Jacht Almere is voor de Benelux de dealer voor Bavaria zeiljachten. Een groot deel van het jaar kunt u de modellen komen bekijken in de grootste showroom van de Benelux. Na de bekende cruiser serie heeft de Vision serie toegevoegd aan het gamma. Het ideale schip om verblijf op het water nog aangenamer te maken voor een eigenaar met zijn gezin. Vanuit onze vestiging in Sneek bedienen wij de markt met de Bavaria Motorboten ook hier kunt u het hele jaar terecht om de diverse modellen te bekijken.

www.jansmajacht.nl

George Kniest Boat Equipment

George Kniest Boat Equpment logo

George Kniest Boat equipment, watersportwinkel met meer dan 7000 artikelen op voorraad. Een compleet aanbod en ook nog eens Voortvaren Voordelig geprijsd. U bent welkom in de winkel in Marina Muiderzand of on-line shopping op kniest.nl Klik hier voor de laatste aanbiedingen.

North Sails

north sails

North Sails is the largest sailmaker in the world, with lofts and manufacturing facilities in 29 countries. Founded in 1957 by Lowell North in a San Diego, CA garage, North's growth and success has been built on a foundation of superior performance, quality, technology and customer service. We are dedicated to making products that make sailing more rewarding for you.

http://www.nl.northsails.com/

Sailloft

Logo Sailloft

STEEL CREEK BEACH GRILL/ BBQ-bastards

SteelCreek logo

STEEL CREEK BEACH GRILL is een strandrestaurant " in the making". Op het Strandbad Duin ( voorheen Muiderzand) gelegen, bouwen we de komende jaren aan een BEACH GRILL waar het blote voeten gevoel de basis is. 

De meesten kennen het gevoel van je schoenen uit trekken en het eerste contact tussen de grond en je blote voeten. Aarden in de pure vorm. STEEL CREEK wordt een zaak waar het draait om dat gevoel en dat vertalen wij in " lekker ". Lekker eten, lekker drinken en een lekker gevoel. 

Toegankelijk voor een breed publiek, zonder pretenties. Speciaal wordt het gegeven dat we de verschillende manieren van grillen uit de hele wereld gaan toepassen. Asado's, parilla's, BBQ, de braai, ground ovens, smokers en de caja.

Dat alles op een unieke locatie in de polder!

12Bft

12bft logo

12 bft is een netwerkbureau met een brede ervaring in elke vorm van communiceren. Het staat voor werk dat "smoelt en telt". Van een frisse bries tot stormachtige beslissingen… 12 bft máákt het. Met een berg ervaring, hard werken en vooral creativiteit. 

www.12bft.nl

Contact

 • Organisatie
  WSV Flevomare
  Henk Kuiper
  Postadres: Spijk 1, 6701 DT Wageningen, Tel: 06-20376509
  Bezoekadres: Marinaweg 4, Almere (Marina Muiderzand)
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Volg ons
 • Meer Tweets
  gedurende het evenement
  op onze nieuwspagina