Pers

Welkom

Het is met groot genoegen dat wij de pers welkom heten bij de komende editie van de Almere Regatta! In samenwerking met Marina Muiderzand worden naast de wedstrijden weer een aantal leuke en interessante walactiviteiten opgezet.

Hoe kun je de races volgen ?

Gedurende de wedstrijddagen zullen wij zo snel mogelijk na elke wedstyrijd de uitslag bekend maken via persberichten de website, twitter en facebook. Verder zullen we regelmatig een nieuwsflash op de website zetten en zoveel mogelijk proberen te twitteren vanaf het wedstrijdveld. Ook zullen we een aantal lage resolutie foto’s plaatsen op onze website, die gedownload kunnen worden.

Media Centre

In het Regatta Office is beperkt ruimte voor de pers. Het Regatta Office bevindt zich in het gebouw van Rapsody Boats (Marina Muiderzand) en is tijdens de wedstrijddagen toegankelijk via de zijingang.

Wilt u hulp bij het opzetten van interviews, of heeft u informatie nodig over de Almere Regatta, dan kunt u contact zoeken met Henk Kuiper (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

Onze sponsoren

Logo Marina Muiderzand Logo Gemeente Almere Logo X-Yachts
Logo Northsails kniest klein Logo Flevomare
logo HH  

Contact

 • Organisatie
  WSV Flevomare
  Henk Kuiper
  Postadres: Spijk 1, 6701 DT Wageningen, Tel: 06-20376509
  Bezoekadres: IJmeerdijk 4, 1361 AA Almere (Marina Muiderzand)
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Volg ons
 • Meer Tweets
  gedurende het evenement op onze nieuwspagina