Gemeente Almere / Almere City Marketing

Gemeente Almere logo

Almere is een jonge stad met een korte, maar zeer bijzondere geschiedenis. Een stad in het water met een kustlijn van 42 kilometer, prachtige natuur, indrukwekkende architectuur en vooral veel gezellige evenementen. Combineer een heerlijk dagje fietsen langs het indrukwekkende natuurgebied de Oostvaardersplassen en de moderne architectuur in het centrum met een terrasje in de zon en je hebt hét recept voor een perfect dagje uit!
VVV Almere en "Het kan in Almere"

Marina Muiderzand

Marina Muiderzand

Marina Muiderzand is de perfecte jachthaven voor de actieve watersporter, gelegen in Almere aan het prachtige IJmeer. Vanuit de jachthaven kunt u letterlijk alle kanten op: Het IJmeer, Markermeer en de Randmeren

www.marinamuiderzand.nl

X-Yachts

x-yachts

X-Yachts Holland is al ruim 30 jaar actief om dit fantastische Deense product te promoten.

Met veel plezier hebben wij al honderden X-Yachts afgeleverd aan trotse eigenaren. Vanzelfsprekend in Nederland, maar ook in onder andere de Middellandse Zee zijn wij goed bekend.

Onze eigen ervaringen opgedaan tijdens wedstrijden en toertochten komen ten goede aan de schepen die wij leveren aan onze X-Yachts klanten. Iedere X-Yachts wordt in overleg met de klant uitgerust voor maximaal plezier.

Wij zijn gevestigd in Marina Muiderzand in Almere, waar wij alle service faciliteiten voor handen hebben, zoals:
- Winterstalling
- Verkoopruimte voor occasions
- Technische assistentie
- Schoonmaakwerkzaamheden

Hiernaast beschikken wij over een uitgebreid (buitenlands) netwerk en een mobiele service.

Elke zeilenthousiast is welkom om bij ons langs te komen voor een uitgebreide uitleg over onze X-Yachts, of u nu sportief wilt varen of comfortabel wilt toeren.

www.x-yachts.nl

George Kniest Boat Equipment

George Kniest Boat Equpment logo

George Kniest Boat equipment, watersportwinkel met meer dan 7000 artikelen op voorraad. Een compleet aanbod en ook nog eens Voortvaren Voordelig geprijsd. U bent welkom in de winkel in Marina Muiderzand of on-line shopping op kniest.nl Klik hier voor de laatste aanbiedingen.

North Sails

north sails

North Sails is the largest sailmaker in the world, with lofts and manufacturing facilities in 29 countries. Founded in 1957 by Lowell North in a San Diego, CA garage, North's growth and success has been built on a foundation of superior performance, quality, technology and customer service. We are dedicated to making products that make sailing more rewarding for you.

http://www.nl.northsails.com/

Contact

 • Organisatie
  WSV Flevomare
  Henk Kuiper
  Postadres: Spijk 1, 6701 DT Wageningen, Tel: 06-20376509
  Bezoekadres: IJmeerdijk 4, 1361 AA Almere (Marina Muiderzand)
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Volg ons
 • Meer Tweets
  gedurende het evenement op onze nieuwspagina